A kínai importmegoldásokról általánosságban.

Sokan gondolhatják, hogy a nagy távolság és a teljesen eltérő üzleti kultúra miatt a kínai üzletfelekkel történő kapcsolattartás és együtműködés nehézkes feladat. Cégünk segít Önnek, hogy egyszerűen és gyorsan megtalálja a legjobb megoldást a megfelelő minőségben és a leg költséghatékonyabb módon.


Eurotradecon - Beszerzés
Röviden Cégünkrül!

Vállalatunk a Kínából történő beszerzésre, importálásra szakosodott. Több éves gyakorlati tapasztalatot szereztünk a Kínában történő gyártással, beszállítással, a logisztikai és jogi háttérrel kapcsolatban. A hazai vállalkozások számára beszerzési üzletágunk elindította térítésmentes szolgáltatását, amely megkönnyíti partnereink beszerzési folyamatainak felülvizsgálatát.

Az ipari- és mezőgazdasági cégek, termékgyártók és szolgáltatók meglévő beszerzési feltételeiket közreműködésünkkel újra értékelhetik, és nem csupán a gyártási, logisztikai költségek tekintetében, hanem a teljes beszerzési folyamat ideális állapotának, az ügyféligényeknek leginkább megfelelő megoldások vonatkozásában.

Közvetlen kapcsolatban állunk kínai gyártó partnereinkkel, továbbá helyi ügynökeink segítségével kutatjuk fel az Önnek megfelelő megoldást. A teljes import lebonyolítását vállaljuk az igény megfogalmazásától, a minőségellenőrzésen és vámügyintézésen keresztül egészen a raktározásig, leszállításig.

Reméljük, cégünk bemutatkozása, és eddigi munkáink elnyerik tetszését és nemsokára megrendelőink között láthatjuk viszont!